Poštajner
Slider 1

Slider 2

Slider 3

O podjetju

Trgovina Poštajner je odprla svoja vrata leta 1994 z željo, da svojim strankam ponudi pomoč pri gradnji in vzdževanju,s kar se da nizkimi in konkurenčnimi cenami. Tako smo se s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva, uveljavili na trgu kot zanesljiv partner, tako podjetjem kot tudi fizičnim kupcem.

Že od samega začetka stremimo postati podjetje vredno zaupanja na področju specializirane oskrbe graditeljev in inštalaterjev s tehnološko dovršenimi, sodobnimi, kvalitetnimi in cenovno ugodnimi gradbenimi in instalacijskimi materiali.

Zavedamo se, da moramo biti strokovni in odzivni, da zelo dobro poznamo prodajni program, kot tudi možnosti njihove uporabe. Trudimo se racionalno ponuditi visoko kakovost po sprejemljivih cenah, v čimkrajšem možnem času, organiziramo pa tudi dostavo končnemu kupcu.

Sodelujemo z vsemi pomembnejšimi dobavitelji na trgu, ki se ukvarjajo z gradbenim materialom. Naše poslanstvo temelji na širokem spektru ponudbe, zadostnih zalogah, hitro dobavo in strokovnostjo.

Izkaznica podjetja

Naziv: PRO INTERNATIONAL D.O.O.

Direktor: Roman Stropnik

Davčna številka: 13662660

Davčni zavezanec: DA

Kontakt

Delovni čas

Telefon: 03 897 09 90

Fax: 03 897 09 91

Gsm: 051 693 630

info@postajner .si

tatjana.jezernik@postajner .si

andrej@postajner .si

DELOVNI ČAS:

od ponedeljka do petka od 8:00 - 16:00

sobota od 8:00 - 12 :00

Lokacija

Maps auf Website